Cursus striptekenen Oosterhout(NB)

Om een leuk stripverhaal te maken hoef je niet goed te kunnen tekenen, belangrijker is dat je met plezier het verhaal op papier weet te zetten. Tijdens de cursus zullen allerlei mogelijkheden en technieken worden bekeken om uitdrukkingen, bewegingen, indeling en striptaal optimaal te benutten. In acht lessen leer je hoe je een verhaal opzet, figuurtjes bedenkt en tekent, inkten en kleuren. Je leert samen werken aan een verhaal. Er zal vooral veel getekend worden, al het materiaal is aanwezig.

voor wie
De cursus is voor kinderen van 8 tot 12 jaar,

Wanneer
de middagcursus begint op woensdag 22 september vanaf 15:30uur tot 17:00. De cursus bestaat uit tien lessen van anderhalf uur.

Waar
De cursus wordt in Oosterhout(NB) gegeven in het buurthuis Dommelbergen.

) Your Reply...